'Succesmanager Rodgers kan spectaculaire aanbieding verwachten: 6 miljoen extra'

'Succesmanager Rodgers kan spectaculaire aanbieding verwachten: 6 miljoen extra'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 17:15do 05-12-2019 om 17:15

Leicester City-manager Brendan Rodgers lijkt flink te gaan profiteren van de uitstekende prestaties van The Foxes én de trainersvacature bij Arsenal. Volgens de gerespecteerde Britse journalist Ian McGarry kan de oud-manager van onder meer Swansea City, Liverpool en Celtic een lucratieve contractaanbieding verwachten.

De 46-jarige Noord-Ier staat nog tot medio 2022 onder contract in het King Power Stadium en zou begeerd worden door Arsenal, dat een opvolger zoekt voor de onlangs ontslagen Unai Emery. Leicester City wil Rodgers echter koste wat kost binnenboord houden, stelt McGarry. "Hij zal een aanbod krijgen om voor één of misschien wel twee jaar bij te tekenen, hebben wij begrepen", onthult hij in zijn podcast Transfer Window.

In financieel opzicht zal Rodgers er zeker niet op achteruit gaan, mocht hij zijn handtekening zetten. "Hij kan er bijna 6 miljoen euro op vooruitgaan, in vergelijking met zijn huidige verbintenis. Het gaat hier om salaris plus bonussen."

De Noord-Ier nam in het voorjaar het stokje over van Claude Puel en heeft Leicester City sindsdien tot grote hoogten gestuwd. De verrassende landskampioen van 2016 is dit seizoen de enige club die Liverpool nog enigszins bij kan benen: The Foxes staan tweede in de Premier League, op acht punten van de koploper.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws