Foto van Ramos verklapt slecht nieuws over Hazard, duel tegen Barcelona in gevaar

Foto van Ramos verklapt slecht nieuws over Hazard, duel tegen Barcelona in gevaar

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 09:40do 05-12-2019 om 09:40

Op 18 december staat FC Barcelona – Real Madrid op het programma. Het is nog maar de vraag of Eden Hazard in de topper kan aantreden. Een foto van Sergio Ramos laat niet het beste vermoeden.

De spelers van Real Madrid kwamen woensdag samen in het Madrileense restaurant Filándon. Van het diner zette Sergio Ramos een foto op Twitter. Daarop is Hazard links onder Gareth Bale te zien. Opvallend is dat Hazard niet staat, maar zit. Volgens Marca kwam onze landgenoot op krukken naar het diner.

Hazard moet momenteel nog rekenen op Thibaut Courtois als taxichaffeur. Maar dat is nog het minste van zijn zorgen. Hazard hoopt fit te geraken voor het duel met FC Barcelona. Het halen van de match in Camp Nou lijkt een race tegen de klok te worden. Hazard ligt in de lappenmand na een contact met Thomas Meunier in de Champions League-duel tegen PSG.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws