Man City blijft hopen op terugkeer Kompany: 'Verhaal is nog niet voorbij'

Man City blijft hopen op terugkeer Kompany: 'Verhaal is nog niet voorbij'

Gepubliceerd: zaterdag 23 november 2019 om 15:45za 23-11-2019 om 15:45

Vincent Kompany besloot afgelopen zomer om Man City te verlaten en terug te keren naar RSC Anderlecht. Een beslissing die men bij City naar verluidt niet had verwacht. Al blijft men bij de Engelse topclub dat Kompany ooit zal terugkeren.

Het Engelse Manchester Evenings News blikt in een groot artikel terug op het vertrek van Kompany. Lange tijd was het onzeker of de verdediger, die een aflopend contract had, ook bij Man City ging blijven. Daar kwam na de gewonnen FA Cup-finale duidelijkheid over.

Zo had Kompany pas na die gewonnen finale de spelersgroep in de kleedkamer ingelicht over zijn vertrek bij The Citizens. Een shock voor heel wat spelers van de club, die die beslissing niet hadden verwacht van Kompany.

Terugkeer
Toch betekent die beslissing niet dat Kompany voor eeuwig is vertrokken bij Man City. Althans, dat hoopt grote baas Khaldoon Al Mubarak. Hij gelooft dat Kompany ooit nog zal terugkeren.

"Deze club zal Kompany respecteren en ik ben ervan overtuigd dat het verhaal tussen Manchester City en Kompany nog lang niet voorbij is. Het is zeker geen afscheid. Kompany is een deel van onze familie en zal dat voor altijd blijven."

"Ik ben ervan overtuigd dat we Kompany hier ooit terug zullen zien in de toekomst", aldus Al Mubarak.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws