Union Saint-Gilloise slikt zware nederlaag tegen Roeselare en doet slechte zaak

Union Saint-Gilloise slikt zware nederlaag tegen Roeselare en doet slechte zaak

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 19:12za 19-10-2019 om 19:12

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 19:24za 19-10-2019 om 19:24

Union Saint-Gilloise heeft zaterdagnamiddag een slechte zaak gedaan in de strijd voor de eerste periode in 1B. De Brusselaars gingen zwaar onderuit op het veld van Roeselare: 3-0.

De thuisploeg kende een zwakke competitiestart met slechts vijf punten uit de eerste tien wedstrijden, maar tegen Union was daar weinig van te merken. Na een moeilijke eerste helft kwam Roeselare na de pauze helemaal los.

Na amper vijf minuten in de tweede helft kwamen de West-Vlamingen op voorsprong via Rodrigo Bassani. Union kwam er niet meer aan de pas, Amir Nour zorgde voor de 2-0. In de slotfase legde Saviour Godwin de eindstand vast.

Union Saint-Gilloise doet door deze zware nederlaag een slechte zaak voor de eerste periode in 1B. Oud-Heverlee Leuven en Virton kunnen proberen om weg te lopen van de Brusselaars in het klassement.

Roeselare komt dankzij deze 3-0 overwinning weg van de laatste plaats in het klassement. SK Lommel, de nieuwe ploeg van Peter Maes, bekleedt nu de laatste plek, maar speelt zondag wel nog op het veld van OHL.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws