Genk met 20 spelers naar Standard: kwartet valt buiten de boot

Genk met 20 spelers naar Standard: kwartet valt buiten de boot

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 16:30vr 18-10-2019 om 16:30

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 16:47vr 18-10-2019 om 16:47

Racing Genk heeft haar selectie voor de topper bij en versus Standard (zaterdag 18u) naar buiten gebracht. Genk reist met een groep van 20 spelers af richting Luik.

Trainer Felice Mazzu beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Enkel keeper Danny Vukovic en verdediger Neto Borges liggen in de lappenmand. Vukovic zal nog maanden moeten herstellen van een gescheurde achillespees, terwijl Borges met een enkelblessure kampt.

Carlos Cuesta was een twijfelgeval nadat hij woensdag vroegtijdig de training verliet met pijn aan het bovenbeen. Het bleek niks ernstigs te zijn, waardoor de Colombiaan voor de derde match op rij centraal achterin kan starten.

Er was niet voor iedereen goed nieuws. Zo was er in de kern geen plaats voor Vladimir Screciu, Jakub Piotrowski, Joseph Paintsil en Benjamin Nygren. Met name de niet-selectie van Paintsil is opvallend. De Ghanees kwam nochtans in acht van de voorgaande competitieduels van Genk in actie. Paintsil wist echter niet zijn stempel te drukken (1 goal, 1 assist).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws