Anderlecht wil het, maar … Club Brugge heeft het net zoals Ajax goed voor elkaar

Anderlecht wil het, maar … "Club Brugge heeft het net zoals Ajax goed voor elkaar"

05-10-2019 10:45 Laatste update: 11:37
8

Club Brugge wist deze week te stunten tegen Real Madrid. De 2-2 in het Estadio Santiago Bernabéu maakte ook indruk op Süleyman Öztürk. De journalist van Voetbal International had lovende woorden over voor Club Brugge en in het bijzonder voor Philippe Clement.

Bij RSC Anderlecht klinkt het regelmatig dat Ajax het voorbeeld is van paars-wit. Volgens Öztürk benadert Blauw-Zwart dat al. "Club Brugge heeft het goed voor elkaar. Het heeft het net zoals Ajax goed voor elkaar. Daar worden spelers gescout en die ontwikkelen zich goed bij Club Brugge. Daarna worden ze voor veel geld doorverkocht", aldus de journalist.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge kon stunten tegen Real Madrid, maar daar moest het Philippe Clement wel eerst 2x voor klonen! 😂😂😂 #Clement #ClubBrugge #REACLU #RMCLU #RMACLU #RealMadrid #Zidane

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Volgens Öztürk schoot Club Brugge met Clement de hoofdvogel af. "Club Brugge heeft met Clement een goede trainer binnengehaald. Vorig seizoen werd hij nog kampioen met KRC Genk. Net zoals Erik ten Hag (Ajax, nvdr) is dat een talentvolle trainer. Hij weet de jongens te raken en de tactiek klopt ook. Dus in principe heeft Club Brugge een betere trainer dan Real Madrid. Het klinkt heel gek want Zinédine Zidane heeft drie keer de Champions League gewonnen. Maar die had gewoon de beste spelers."