Mazzu kan geluk niet op na gelijkspel: Hopelijk nu de déclic

Mazzu kan geluk niet op na gelijkspel: "Hopelijk nu de déclic"

02-10-2019 22:31
12

KRC Genk kon woensdagavond overtuigen in de Champions League. In eigen huis speelde het met 0-0 gelijk tegen Napoli. Achteraf was coach Felice Mazzu uiteraard bijzonder tevreden.

“Natuurlijk ben ik blij met dit punt", reageerde hij tegenover de camera's van Q2. Met het gelijkspel neemt Genk een klein beetje revanche na de horroravond tegen Salzburg. "Het is goed om na onze slechte prestatie tegen Salzburg een punt te pakken in de Champions League."

Mazzu vond dat er echter meer inzat. "Het is jammer dat we enkele situaties niet beter konden uitspelen in de eerste helft. Er was dan ook nog die grote kans voor Ianis (Hagi) in de tweede helft. Al heeft Napoli in het begin van de wedstrijd er ook grote gekregen."

Toch blikt Mazzu tevreden terug op de partij. "We mogen erg tevreden zijn, maar ik ben het meest fier op wat de ploeg vandaag heeft laten zien op vlak van overtuiging, organisatie en de wil om een goede wedstrijd te spelen. Mentaal zat het goed tot op het einde. Deze match wordt hopelijk een déclic", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook Genk overtuigt in de Champions League! Het pakt een punt tegen Napoli! 👏 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #Ito #Mertens #Napoli #SSCNapoli #GNKNAP

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on