Mercier kan eerste match niet winnen bij Waasland-Beveren: Positief resultaat

Mercier kan eerste match niet winnen bij Waasland-Beveren: "Positief resultaat"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 15:36zo 15-09-2019 om 15:36

Arnauld Mercier heeft zijn eerste wedstrijd als coach van Waasland-Beveren niet kunnen winnen tegen Sint-Truiden (1-1). De Kanaries maakten pas in de toegevoegde tijd de gelijkmaker.

"Het resultaat is positief. Na de pandoering tegen Charleroi op de vorige speeldag, hadden we vooraf misschien wel voor deze uitslag getekend. Achteraf bekeken is er natuurlijk wel wat spijt. We speelden een aantal kansen niet goed uit, waardoor we de kloof niet konden uitdiepen en op het einde nog de gelijkmaker slikken", aldus Mercier na de match aan Sporza.

"Het had inderdaad een droomdebuut kunnen zijn voor mij, maar ik ken het spelletje al lang genoeg. Zolang de scheidsrechter niet op z’n fluitje blaast, is de wedstrijd nog bezig en is er nog vanalles mogelijk. Al bij al blijf ik erg optimistisch. Ik ben tevreden met wat ik vanavond heb gezien”, besloot de nieuwe coach van Waasland-Beveren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws