Nainggolan haalt uit naar fans Internazionale: En dan zou ik nep zijn?

Nainggolan haalt uit naar fans Internazionale: "En dan zou ik nep zijn?"

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 13:40zo 18-08-2019 om 13:40

Edin Dzeko verlengde deze week zijn contract bij AS Roma tot medio 2022. Voormalig ploegmaat Radja Nainggolan vond dat een felicatitie waard. Op social media kwam dat Nainggolan op boze reacties van Inter-fans te staan. Dat schoot dan weer in het verkeerde keelgat bij onze landgenoot.

Nainggolan kwam 4,5 seizoen in actie voor AS Roma, maar verhuisde in de zomer van 2018 naar Internazionale. Na één seizoen kreeg hij echter te horen dat er voor hem geen plaats meer was in Milaan. Nainggolan trok vervolgens op huurbasis naar ex-club Cagliari. Hij staat nog altijd op de loonlijst bij Inter. Sommige supporters van de I Nerazzurri vonden het onschuldige berichtje op Instagram van weinig respect tuigen, nadat Dzeko recent nog aan Inter werd gelinkt.

Die berichten zorgde voor een felle reactie bij Nainggolan. "Hiermee beledig ik Inter toch niet? Waarom mag ik Džeko niet feliciteren? Zijn we in 2019 nu helemaal gek geworden? Laat me even iets ophelderen, omdat er veel onwetendheid is bij de mensen. Toen Lukaku, een vriend, bij Inter arriveerde wenste ik hem het beste toe. Toen was ik geweldig voor de fans. Ik doe hetzelfde bij Dzeko, ook een vriend, en ik een kl***zak. En dan zou ík nep zijn? Word eens wakker", schrijft de ex-Rode Duivel in Instagram-verhalen.

Screenshots: Instagram Radja Nainggolan

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws