'Anderlecht maakt zich sterk dat oplossing voor Trebel in de maak is'

'Anderlecht maakt zich sterk dat oplossing voor Trebel in de maak is'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 18:11vr 16-08-2019 om 18:11

Anderlecht en de entourage van Adrien Trebel zijn ervan overtuigd dat er voor het sluiten van de deadline nog een oplossing gevonden wordt. De hoop is daarbij nog altijd op het Franse Nantes gevestigd.

Het Laatste Nieuws houdt er rekening met dat een vertrek van Trebel pas aan het einde van de mercato in orde komt, maar schat de kansen op een vertrek reëel in. Probleem is vooralsnog het lucratieve salaris van Trebel. De 28-jarige Fransman staat na een contractverlenging in augustus 2018 voor liefst drie miljoen euro op de loonlijst.

Naar verluidt is Trebel niet van plan om in te leveren. Dat bemoeilijkt de zaak, want voor Nantes is een dergelijk salaris onbetaalbaar. Trainer Christian Gourcuff zou de centrale middenvelder nochtans graag aan zijn selectie toevoegen.

Volgens de krant maakt Anderlecht zich sterk dat een oplossing in de maak is. De entourage van Trebel zit op één lijn met de Brusselaars. "Adrien is vol vertrouwen dat hij kan vertrekken aan het eind van augustus", klinkt het immers in La Dernière Heure.

Poll

Geraakt Anderlecht op tijd van Trebel af?

(499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws