Sam over afspringen Anderlecht-transfer: Mijn salariseisen waren niet hoog

Sam over afspringen Anderlecht-transfer: "Mijn salariseisen waren niet hoog"

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 17:44do 15-08-2019 om 17:44

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 17:44do 15-08-2019 om 17:44

Sidney Sam traint sinds kort mee met de U19 van Borussia Dortmund. De aanvaller was enkele weken op proef bij RSC Anderlecht, maar hij kreeg geen contract bij de Brusselaars.

Alles leek in kannen en kruiken voor een contract, maar uiteindelijk werden er geen handtekeningen geplaatst. "In een club hebben niet alleen de coach en sportief directeur iets te zeggen", vertelt Sam daarover in de Duitse krant Riviersport. "Op sportief vlak heb ik speler/manager Vincent Kompany weten te overtuigen. Hij was onder de indruk van mijn kwaliteiten. Ik mocht eindelijk weer op de rechterflank spelen. Ik denk ook dat ik dat tijdens de oefenwedstrijden goed heb gespeeld."

Sam poseerde zelfs in een Anderlecht-shirt samen met sportief directeur Michael Verschueren. Er kwam uiteindelijk geen deal, zogezegd omdat de salariseisen van de Duitser te hoog lagen. "Die waren eigenlijk niet zo hoog. We waren teleurgesteld dat de deal niet doorging. Maar in een club hebben de trainer en de sportief directeur niet alles te zeggen. Ik weet eigenlijk niet wat er is misgegaan", besluit Sam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws