UPDATE: 'Miyoshi woont alvast Antwerp - STVV bij'

UPDATE: 'Miyoshi woont alvast Antwerp - STVV bij'

15-08-2019 12:03 Laatste update: 19-08-2019 09:40
11

Volgens Het Nieuwsblad heeft Antwerp bijna een nieuwe aanwinst binnen. De Japanner Koji Miyoshi is op weg naar The Great Old.

De 22-jarige vleugelspeler liet zijn uitleenbeurt aan Yokohama F. Marinos stopzetten na goedkeuring van zijn club Kawasaki Frontale. Miyoshi wordt volgende week in België verwacht om zijn medische tests te doorstaan en handtekening bij Antwerp te zetten.

Naar verluidt zou het gaan om een uitleenbeurt tot eind dit seizoen. “Ik wil heel graag deze uitdaging in Europa aangaan”, wordt Miyoshi geciteerd door Het Nieuwsblad vanuit de Japanse media. Hij wordt de eerste Japanner op de Bosuil en zal de concurrentie aangaan met Hairemans, Rodriguez en Lamkel Zé.

Update 17/08 18.45: De transfer van Miyoshi richting naar Antwerp is zo goed als rond. Gazet van Antwerpen weet dat de Japanner zaterdag in België is geland. Hij ondergaat nu zijn medische testen alvorens zijn handtekening te zetten onder een contract bij The Great Old.

Update 19/08, 09.40: Antwerp klopte dit weekend STVV met 2-0. In de business seats was Miyoshi aanwezig. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Japanner tekent normaal deze week zijn contract bij Antwerp. 

No Poll