KAA Gent geeft overwininning tegen AEK Larnaca uit handen

08-08-2019 19:22 Laatste update: 19:25

KAA Gent is in de derde voorronde van de Europa League tegen AEK Larnaca niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. De Buffalo's leken in Cyprus op weg naar een overwinning, maar in de slotfase slikte Gent nog de gelijkmaker.

Roman Yaremchuk bracht KAA Gent na 26 minuten op voorsprong. Dejaegere deed nagenoeg al het werk, waarna Yaremchuk zijn vierde doelpunt in de voorrondes van de Europa League kon maken.

In de tweede helft leek Gent gewonnen spel te hebben. De Buffalo's hielden Larnaca lang van een doel, maar in de 88e minuut moest Kaminski de bal toch uit zijn net vissen. Na een voorzet vanop rechts kopte voormalig Club Brugge-speler Trickovski de gelijkmaker binnen.

Volgende week wordt de return al gespeeld.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bijzonder jammer resultaat voor KAA Gent. Op bezoek bij AEK Larnaca speelt het in extremis met 1-1 gelijk. #KAAGent #AAGent #Gent #EuropaLeague #AEKLarnaca