Berge laat zich uit over transferperikelen: “Intussen heb ik het naar mijn zin”

Berge laat zich uit over transferperikelen: “Intussen heb ik het naar mijn zin”

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 10:13ma 22-07-2019 om 10:13

Sander Berge wordt genoemd bij verschillende Europese clubs, maar tot nu toe kwam er nog geen akkoord voor een transfer. Tegenover Het Belang van Limburg laat de middenvelder van KRC Genk zich uit over de transferperikelen.

Sevilla biedt niet genoeg en Berge vindt Sheffield United niet interessant genoeg. “Ik kan daar niets zinnigs over zeggen. Ik word omringd door heel bekwame mensen, die me op het gepaste moment wel zullen op de hoogte brengen, als er iets beslist moet worden. Intussen heb ik het hier helemaal naar mijn zin bij een club die de Champions League speelt.”

Berge was blij met de eerste prijs van het seizoen. “Het was zalig om die Supercup in de lucht te steken. Dat is ook het mooie van deze jonge spelersgroep: ik proef heel veel honger. Wij leunen niet achteruit na het behalen van de landstitel. Er is ook best veel kwaliteit bijgekomen. Genk blijft zijn filosofie trouw met het binnenhalen van toptalenten, die daarna doorgroeien naar nog grotere clubs. (grijnst) Op het juiste moment.”

Poll

Denk jij dat Berge bij KRC Genk zal blijven?

(1379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws