Albert kijkt uit naar Jupiler Pro League: Vier clubs strijden voor de titel

Albert kijkt uit naar Jupiler Pro League: "Vier clubs strijden voor de titel"

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 08:45ma 22-07-2019 om 08:45

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 09:35ma 22-07-2019 om 09:35

Ex-Rode Duivel Philippe Albert laat zijn licht schijnen op het komende seizoen in de Jupiler Pro League. Hij ziet vier titelkandidaten. Antwerp en KAA Gent rekent hij daar niet bij.

"Dit seizoen gaat Standard meestrijden voor de titel, maar ze zijn niet alleen. KRC Genk, Club Brugge en Anderlecht doen ook mee. Het kampioenschap zal tussen die vier ploegen gaan. Michel Preud'homme is altijd beslissend in zijn tweede seizoen, dus ze kunnen zich wel aan iets verwachten in Luik", vertelt hij bij La Meuse.

Ook van Anderlecht verwacht hij heel veel. "Vincent Kompany is een competitiebeest. Hij weet dat Anderlecht elk jaar voor de titel moet spelen. Hij gaat alles in de strijd gooien om het te doen werken, maar je moet hem tijd geven. Het is geen tovenaar."

Club Brugge is ook niet te onderschatten. "Wat Clement vorig seizoen met Genk kon, kan nu ook met Club Brugge. Hij kan zeker kampioen worden. Clement geeft een positieve boodschap aan zijn spelers, zodat ze zonder druk spelen. Weinig trainers kunnen dat. Ondanks het vertrek van Wesley zijn ze offensief gewapend voor de topplaatsen."

Poll

Wie wordt dit seizoen kampioen?

(1383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws