Vormer spreekt uit het hart na Brugse Metten: Dat vind ik maar niks

Vormer spreekt uit het hart na Brugse Metten: "Dat vind ik maar niks"

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 17:15zo 21-07-2019 om 17:15

Club Brugge heeft zijn laatste test goed doorstaan. Het won de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon, zij het dan na strafschoppen. Vormer is vooral blij dat de voorbereiding nu over is.

"Ik vond dat we bij vlagen een goed Club zagen", geeft de captain aan op de website van Club Brugge. "Met alle respect, maar die oefenwedstrijden vind ik maar niks. Tegen een dergelijke tegenstander als Sporting Lissabon konden we eens serieus testen waar we nu eigenlijk staan in onze voorbereiding. Met nogal wat nieuwkomers in de ploeg vond ik dat we een degelijke repliek gegeven hebben."

Vormer kreeg zelf een open kans, maar miste. "Ik had zelf een tikkeltje koelbloediger moeten blijven bij de afwerking waardoor we misschien wel konden winnen zonder de penalty's. Ook het nieuwe systeem bevalt me wel. Ik krijg iets meer vrijheid in ons middenveld, waardoor ik met meer overzicht kan passen."

Volgende week de eerste 'echte' match tegen Waasland-Beveren. "Ik ben in elk geval blij dat de kop eraf is. Van mij mag het nu echt beginnen. Ik heb er echt heel veel zin in en hoop dat we volgende week op Waasland-Beveren meteen de drie punten kunnen pakken. Vorig jaar hebben we te veel punten verloren tegen de zogenaamde kleinere teams, dus dat mag niet meer gebeuren."

Poll

Houdt Vormer dit seizoen zijn basisplek?

(401 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws