Juventus heeft bijna beet: centrale verdediger meldt zich voor medische keuring

Juventus heeft bijna beet: centrale verdediger meldt zich voor medische keuring

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 11:15di 09-07-2019 om 11:15

Juventus staat op het punt zich te versterken met een centrale verdediger. Niet Matthijs de Ligt maar Genoa-verdediger Cristian Romero is aangekomen in Turijn voor zijn medische keuring. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Romero vormt overigens geen obstakel voor de transfer van De Ligt. De 21-jarige verdediger wordt namelijk gehaald met het oog op de toekomst. De Argentijn tekent dinsdag een contract bij de Oude Dame, maar de verwachting is dat hij vervolgens weer wordt verhuurd aan Genoa. De Italiaans kampioen betaalt naar verluidt vijftien tot twintig miljoen euro.

De jonge verdediger groeide vorig jaar uit tot vaste waarde bij Genoa, dat hem vorige zomer voor 1,65 miljoen euro overnam van het Argentijnse Belgrano. Sinds oktober miste Romero nog maar vier wedstrijden in de Serie A.

Romero is dus vooral gehaald met het oog op de toekomst, terwijl De Ligt er straks direct moet staan. Op de lange termijn hoopt Juve met De Ligt en Romero een centrale verdediging te hebben die nog jaren mee kan. De club legde met Merih Demiral al eerder een verdediger vast.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede transfer voor Juve?

(49 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws