OFFICIEEL: Beerschot haalt speler op bij KRC Genk

OFFICIEEL: Beerschot haalt speler op bij KRC Genk

08-07-2019 14:30 Laatste update: 21:23
5

Racing Genk leent Rubin Seigers het komende seizoen uit aan Beerschot-Wilrijk. De Gazet van Antwerpen meldt daarnaast dat er nog een tweetal zich bij de selectie heeft aangesloten voor de stage in het Nederlandse Delden.

Seigers (21) kwam het afgelopen seizoen negen duels in actie voor Genk en zou in principe mee op stage trekken. Maandag stond hij echter op het traingsveld bij Beerschot-Wilrijk. De centrale verdediger annex middenvelder moet nog officieel als nieuwkomer gepresenteerd worden, maar de Gazet van Antwerp weet dat de huurdeal rond is.

Naast Seigers mocht trainer Stijn Vreven nog twee nieuwe gezichten verwelkomen in Delden. Het gaat om Jarno De Smet en Kobe Cools. De Smet is een 20-jarige doelman van KV Kortijk, die een week op proef is bij de Kielse Ratten.

De één jaar oudere Cools is een belofte van Anderlecht, die het voorbije seizoen minuten maakte bij RWDM. Cools heeft toestemming gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Vorige week overtuigde hij Lommel tijdens een proefperiode. Ondanks een contractvoorstel duikt de centrumverdediger op bij Beerschot-Wilrijk.

UPDATE 21.22u: Beerschot heeft de transfer van Seigers inmiddels ook officieel bevestigd. Seigers wordt voor één seizoen geleend van KRC Genk.