'Lokeren zet transferoffensief in: twee Belgische spelers zijn op komst'

'Lokeren zet transferoffensief in: twee Belgische spelers zijn op komst'

25-06-2019 07:51 Laatste update: 08:33
3

Sporting Lokeren weet nog niet of het in 1A, dan niet in 1B uitkomt. Toch willen de Waaslanders al enkele transfers afronden. Het lijkt daarin te slagen, want Jens Naessens staat dichtbij een transfer naar Daknam.

De 28-jarige aanvaller zit volgens Het Nieuwsblad in vergevorderde onderhandelingen met Lokeren. Naessens kan transfervrij tekenen op Daknam, aangezien zijn contract bij KVC Westerlo op 30 juni 2019 afloopt.

Zijn hoogdagen beleefde Naessens tot dusver bij Zulte Waregem, waar hij in 2013 net geen landskampioen werd met Essevee. Na omzwervingen bij Antwerp, KV Mechelen en Westerlo is onze landgenoot nu op weg naar Lokeren.

Nog meer transfers op komst
Verder meldt Het Laatste Nieuws dat Jimmy De Jonghe (27) een constructief gesprek had met Lokeren. De linksachter is einde contract bij Beerschot, waardoor de Tricolores het jeugdproduct van Club Brugge maar wat graag willen inlijven.

Het huiswerk van Lokeren is daarmee nog lang niet af. Kersvers voorzitter Louis de Vries wil een achttal versterkingen zien. De eerste was Anel Hajric. De 23-jarige spits legde maandag zijn medische testen af op Daknam. Later deze week zet de aanvaller zijn handtekening.

No Poll