Voorspel de winnaar in Nederland - Engeland met een flinke odds boost voor partij

Voorspel de winnaar in Nederland - Engeland met een flinke odds boost voor partij

06-06-2019 20:19

In de halve finales van de Nations League staan twee grootmachten tegenover elkaar. Nederland neemt het op tegen Engeland. Wie zal zich naar de finale spelen?

ODDS BOOST! Voorspel de winnaar in spannend duel tussen Engeland en Oranje! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men voor deze wedstrijd een bijzonder mooie odds boost klaar. Daarvoor moet jij de juiste winnaar voorspellen. KLIK HIER om de voorwaarden hiervan te bekijken op de website van Ladbrokes.

Ronald Koeman en zijn Oranje leeuwen zullen de knappe prestatie, die is behaald in de groepsfase van de Nations League, willen doorzetten en de finale willen halen. Hiervoor dient Nederland langs één van de beste voetballanden op het moment te komen. Dit zal alles behalve een makkelijke opgave worden.

Top als clubs, top als nationaal team
Engeland is dan wel overheersend op het gebied van clubs in Europa, maar ook de Engelse nationale ploeg doet het geweldig. De ploeg van Gareth Southgate bleef 5 van de laatste 5 interlands ongeslagen en won er 4. Hierin werd onder meer afgerekend met Spanje, Kroatië en Tsjechië.

Doelpuntenfestival
Een opvallend feit is dat Engeland en Nederland gemakkelijk het net weten te vinden. Zo wist Nederland maar 3 van de laatste 10 interlands te winnen, om vervolgens tegelijkertijd  wel 19x te scoren in deze duels.

Engeland scoorde maar liefst 15x in de laatste 5 wedstrijden. Dit is een ongekend gemiddelde van 3 goals per wedstrijd.

ODDS BOOST! Voorspel de winnaar in spannend duel tussen Engeland en Oranje! KLIK HIER!