De vermoedelijke elf: Martinez hoeft een keer niet te puzzelen

De vermoedelijke elf: Martinez hoeft een keer niet te puzzelen

05-06-2019 18:23
17

Zaterdag nemen de Rode Duivels het op tegen Kazachstan. Voor het eerst sinds lang kan Roberto Martinez een beroep doen op wie hij wil. Alle blessuregevallen lijken immers van de baan.

De Rode Duivels speelden in 2019 voor de EK-kwalificaties al twee duels Tegen Rusland werd thuis met 3-1 gewonnen. Terwijl er bij Cyprus na negentig minuten 0-2 in het voordeel van de Belgen op het bord stond. In beide matchen kon Martinez niet beginnen met zijn sterkte elf. De voorbije matchen ontbraken onder meer Romelu Lukaku, Thomas Meunier en Kevin De Bruyne.

Alle blessuregevallen bij de Belgen zijn verleden tijd. Dinsdag trainden 26 van de 28 opgeroepen Rode Duivels. Divock Origi maakte niet de volledige training rond. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld – die ook de Champions League-finale speelden, waren de twee die rust kregen. Zaterdag kan Martinez wel op de drie een beroep doen. Origi zal waarschijnlijk wel op de bank beginnen.

De vermoedelijke elf: Courtois, Vertonghen, Alderweireld, Kompany, Meunier, De Bruyne, Witsel, Thorgan Hazard, Mertens, Lukaku, Eden Hazard