Waasland-Beveren staat voor zware periode na uitspraak: Veel miserie gehad

Waasland-Beveren staat voor zware periode na uitspraak: "Veel miserie gehad"

02-06-2019 09:31
4

Bij Waasland-Beveren was men bijzonder opgelucht na de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep. De fusieclub mag volgend jaar nog steeds in Eerste Klasse A voetballen, tot groot jolijt van voorzitter Dirk Huyck.

De voorzitter van de club kon zijn geluk niet op na de uitspraak van de Geschillencommissie. "Ik sta hier nog te trillen op mijn benen, dit is zo’n goed nieuws", reageerde hij bij Het Laatste Nieuws.

"Dit is zo’n goed nieuws: voor mijn gezin, mijn zieke mama... Ik ben supergelukkig als mens, maar in de eerste plaats ben ik blij voor de club. Dat is altijd mijn grootste zorg geweest", gaf hij aan. Huyck kreeg ook nog een voorwaardelijke schorsing van één jaar.

Voor Waasland-Beveren moet er nu wel hard gewerkt worden. "Wij hebben zeven maanden enorm veel miserie gehad. Vanaf nu gaan we alle zeilen moeten bijzetten om het moeilijk seizoen dat er nu aankomt, voor te bereiden. We hebben een enorme achterstand nu en we zijn helemaal nog niet klaar voor volgend seizoen", besluit hij.