Tijdens wedstrijden is Hazard een plezier, gedurende de week een probleempje

"Tijdens wedstrijden is Hazard een plezier, gedurende de week een probleempje"

28-05-2019 22:56
1

Woensdagavond staat de Europa League-finale tussen Arsenal FC en Chelsea FC op het programma. In het Engelse onderonsje zullen de meeste ogen ongetwijfeld weer gericht zijn op Eden Hazard. In aanloop naar de finale komt Maurizio Sarri met een getuigenis over zijn sterspeler.

De Italiaan kan vanzelfsprekend niet om Hazard heen, al heeft hij nog een werkpuntje. "Het is tijdens de wedstrijden een plezier om trainer van Eden te zijn, maar gedurende de week is het meer een probleempje", tekende Sporza op op de persconferentie. "Tijdens de trainingen durft Eden het soms op het gemakje te doen. Hij neemt het af en toe zeer, zeer licht op. Of hij verveelt zich, omdat hij het allemaal te makkelijk vindt."

Bij Chelsea hoeft Hazard, nu al een clublegende, natuurlijk niets meer te bewijzen. Toch moet de Rode Duivel niet op zijn lauweren rusten. "Hij is een van de beste spelers ter wereld, maar hij moet echt proberen dé beste te worden", geeft Sarri hem een doel mee. "Want Eden heeft het potentieel de beste ter wereld te worden."

Algemeen wordt aangenomen dat Hazard in de EL-finale zijn laatste wedstrijd voor Chelsea zal afwerken. Real Madrid klopt, meer dan ooit, erg nadrukkelijk op de deur. Mogelijk komt er meer nieuws na afloop van de finale tegen Arsenal.