Spelers van Anderlecht zijn belust op revanche na uitspraken van Carcela

Spelers van Anderlecht zijn belust op revanche na uitspraken van Carcela

03-05-2019 23:17
17

Komende zondag staat de clash tussen Anderlecht en Standard weer op het programma. Anderlecht heeft nog een eitje te pellen met Standard. En dan vooral met Mehdi Carcela, zo blijkt.

De Marokkaan heeft zich namelijk niet al te populair gemaakt bij de spelers van Anderlecht. Zo gaf hij eerder deze week aan dat de vorige wedstrijd (die uiteindelijk werd afgelast) op een veel hogere score had kunnen eindigen dan de nu 5-0 forfaitzege. Nu willen de Brusselaars revanche nemen.

"Tja, we kennen allemaal Carcela", reageerde interimtrainer Karim Belhocine bij Het Nieuwsblad. "Hij zegt al eens zo’n dingen, hé", gaf Belhocine aan.

"Ik ben niet zo’n coach die vaak artikels uithangt in de kleedkamer, maar wees maar zeker dat mijn spelers Carcela’s woorden hebben opgevangen. Het is aan ons om zondag te antwoorden", aldus de interimtrainer.

Anderlecht zal dan wel uit een ander vaatje moeten tappen. Het won nog geen enkele keer in Play-Off 1 en blijft achter met 1/18. Daarnaast won het ook amper één keer in de laatste zes wedstrijden van de Rouches.