Wesley ziet nog twee redenen waarom Club Brugge de titel kan winnen

Wesley ziet nog twee redenen waarom Club Brugge de titel kan winnen

29-04-2019 13:05
26

Wesley Moraes was zondag in goede doen voor Club Brugge. De spits wist twee keer te scoren, waarvan één afgekeurd doelpunt. Club Brugge kan een sterke Wesley ook goed gebruiken, als het nog kans wil maken op de titel.

"We speelden opnieuw een heel sterke wedstrijd", gaf Wesley aan op de website van Club Brugge. "We drukten Anderlecht van meet af aan weg en kregen ook enkele kansen. Na twee mindere wedstrijden was het duidelijk dat we tegen Anderlecht meteen het goeie ritme te pakken hadden", zegt de Braziliaan.

"Ik scoorde inderdaad twee keer, maar mijn eerste doelpunt werd na overleg met de VAR afgekeurd voor buitenspel. Gelukkig stond ik bij mijn tweede doelpunt op de goede plaats om die afgeweerde bal binnen te koppen. Daarmee kom ik al aan drie doelpunten in deze Play-Offs. Ik hoop dat ik in de resterende vier wedstrijden nog tot scoren kan komen", zegt hij.

De titel
Wesley gelooft ook nog steeds in die titel. "Natuurlijk geloven wij er nog in, zeker weten. Het zal niet makkelijk zijn, maar zolang de strijd nog niet gestreden is, moeten we er blijven in geloven", zegt hij.

"Genk komt nog naar hier en ook zij hebben nog moeilijke wedstrijden voor de boeg, dus het kan zeker nog. We zullen zien op 19 mei wie er uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. We moeten nu met volle moed naar Gent volgende week en zorgen dat we een week later hier thuis tegen Genk al minstens drie punten kunnen naderen", besluit Wesley.