Gewezen Anderlecht-doelwit mag nog eens opdraven: Ik snap de verbazing niet

Gewezen Anderlecht-doelwit mag nog eens opdraven: "Ik snap de verbazing niet"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 08:16wo 24-04-2019 om 08:16

Vincent Janssen maakte dinsdag voor het eerst sinds augustus 2017 speelminuten voor Tottenham Hotspur, maar manager Mauricio Pochettino begrijpt niet waarom fans en pers daar zo verbaasd over zijn. Janssen was afgelopen winter nog in beeld bij Anderlecht.

"Ik snap deze verbazing niet goed. We hebben besloten om hem weer bij het eerste te halen. We hebben met Harry Kane en Erik Lamela veel problemen in de aanval. We hadden Vincent nodig. Hij was de afgelopen maanden geblesseerd, maar hij is nu weer hersteld en dus is hij onderdeel van het team", zei Pochettino over het gewezen Anderlecht-doelwit.

"Soms maken we gebruik van hem, soms niet. Ik weet niet waarom mensen zo verbaasd zijn. Ik heb vier á vijf maanden geleden gezegd dat dit de realiteit is. Ik ben geen leugenaar en ben niet iemand die de pers en fans voor de gek houdt. Hij is onderdeel van het team."

Pochettino maakt het simpel en stelt dat hij Janssen nodig had tegen Brighton. Dat de spits bijna twee jaar afwezig was is de Argentijn om het even. "Je vraagt je af of je hem gaat gebruiken of niet. Vandaag (dinsdag, red.) hadden we hem nodig en zat hij op de bank, net als afgelopen zaterdag tegen Manchester City. Hij staat alleen niet op de Champions League-lijst."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws