Kortrijk kent geen enkele moeite met Moeskroen en wint makkelijk

30-03-2019 19:52
1

KV Kortrijk is Play-Off 2 furieus gestart. In eigen huis was het een maatje te groot voor Royal Excel Moeskroen. Het werd 3-1.

Moeskroen is de ploeg in vorm in 2019, maar dat was er niet aan te zien tegen KV Kortrijk. De thuisploeg leek wel de enige ploeg met aanvallende intenties te zijn. De Kortrijkzanen werden daar dan ook snel voor beloond.

Nog voor de tiende minuut maakte Felipe Avenatti de 1-0 voor de Kerels al. Niet veel later verdubbelde Teddy Chevalier de score.

De boeken leken al toe voor Moeskroen, de stand bleef 2-0 tot de rust. Na de pauze begon Moeskroen met wat meer moed aan de tweede helft, maar echte grote kansen kon het daar niet uit puren. De Kortrijkse defensie hield makkelijk stand.

Het ging uiteindelijk zelfs nog van kwaad naar erger voor Moeskroen toen Bruno Godeau de bal in eigen doel knalde. Het werd daardoor 3-0 en de overwinning voor KV Kortrijk was binnen. Er kwam nog een eerredder voor Moeskroen, maar het bleef bij een 3-1.