'Barcelona heeft drie spitsen op shortlist staan: ook Rashford is een optie'

'Barcelona heeft drie spitsen op shortlist staan: ook Rashford is een optie'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 12:41di 26-03-2019 om 12:41

In de zoektocht naar een nieuwe spits heeft FC Barcelona ook Marcus Rashford staan op de lijst met potentiële aankopen. Luka Jovic (21) en Antoine Griezmann (28) zijn de andere twee namen op de shortlist van de Catalanen.

Volgens El Mundo Deportivo wil Barcelona een spits halen die er vanaf het eerste moment staat en weinig tijd nodig heeft om zich aan te passen. Twee namen worden veelvuldig genoemd: Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) en Antoine Griezmann (Atletico Madrid). Laatstgenoemde leek vorig seizoen al onderweg naar Camp Nou, maar besloot uiteindelijk toch bij Atletico te blijven.

Naast Jovic en Griezmann kijkt Barça nu echter ook naar de mogelijkheden om Rashford binnen te halen. De 21-jarige aanvaller van Manchester United wordt binnen de technische leiding van Barcelona gezien als een technisch vaardige speler die goed mee zou kunnen in het korte combinatievoetbal van de Catalanen.

Rashford heeft in Manchester nog een contract tot medio 2020 en lijkt niet bereid om een nieuw contract te tekenen. Toch zijn er ook bedenken in Barcelona: United verkoopt namelijk niet graag spelers aan concurrenten, bovendien hebben Britse spelers in het verleden moeite gehad optimaal te presteren in Barcelona. MD noemt Mark Hughes en Gary Lineker als voorbeelden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws