Standard en Moeskroen delen de punten op Sclessin

01-03-2019 22:24
5

Standard Luik en Moeskroen hebben de punten gedeeld (1-1). De uitploeg kwam met een 18 op 18 aan op Sclessin, maar kon enkel een punt pakken op Sclessin.

In de eerste helft had Standard moeten met openingen te vinden op offensief vlak. Vervolgens was de thuisploeg wel baas. De ruststand bleef echter bij een brilscore. Vlak na rust was er wel meer opwinding.

Eerst moest Ochoa ingrijpen na een schot van Friede en vijf minuten later scoorde Standard na een ingestudeerde hoekschop. Marin was het eindstation. Het duurde echter niet lang voor Moeskroen kon reageren.

Eerst met een kans voor Friede en vervolgens was het wel raak voor de uitploeg. Awoniyi maakte een prachtige assist van Amallah geplaatst af. Uiteindelijk bleef de stand ook bij 1-1. Zo stopt de winnende reeks van Moeskroen op Sclessin.