Zeer weinig geloof in comeback van Lokeren: Er moet een wonder gebeuren

Zeer weinig geloof in comeback van Lokeren: "Er moet een wonder gebeuren"

15-02-2019 19:01
1

Na de zege tegen Antwerp is er weer een klein beetje hoop bij Lokeren. De strijd tegen de degradatie is toch nog niet helemaal gestreden. Al gelooft ex-speler René Verheyen er toch niet helemaal meer in.

"Persoonlijk vrees ik dat het heel moeilijk wordt voor Lokeren om zich alsnog te redden. Natuurlijk deed de overwinning tegen Antwerp deugd. Bij een nederlaag was het allerlaatste sprankeltje hoop definitief verdwenen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Nu heeft Lokeren nog een strohalm om zich te handhaven in Eerste Klasse. Maar dan zal er toch een wonder moeten gebeuren. Eigenlijk zouden ze dan al drie van de vijf wedstrijden moeten winnen. En dat met wedstrijden tegen Standard, Anderlecht en Genk op het programma",vreest Verheyen.

Vrijdag wacht Standard al. "Als ze op Standard kunnen stunten, komen ze natuurlijk op twee punten van Waasland-Beveren. Dan ligt alles opnieuw open. Maar dan moeten ze wel eerst winnen in Luik. Niet evident. Al is Standard dit seizoen wel een wisselvallige ploeg", besluit Verheyen.