Cercle-doelman Nardi was blij met winst Lokeren: Het hele seizoen gaat al zo

Cercle-doelman Nardi was blij met winst Lokeren: "Het hele seizoen gaat al zo"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 13:49ma 11-02-2019 om 13:49

De Brugse derby deed heel wat stof opwaaien. Vooral de opstootjes na afloop kunnen niet op veel sympathie rekenen. Cercle-Doelman Paul Nardi trekt zich er niet veel van aan en is in de wolken met het punt tegen Club Brugge.

"Uit de heenmatch hadden we geleerd hoe ongelooflijk belangrijk deze derby voor onze supporters was. Dat gevoel werd op de spelersgroep overgezet, iedereen gooide zich voor driehonderd procent in de strijd. Dit punt voelt dan ook aan als een zege. Het is bovenal een noodzakelijk punt”, vertelt Nardi tegenover Het Laatste Nieuws.

Rode lantaarn Lokeren won met 2-1 van Antwerp. “We wonnen niet meer sinds Anderlecht, maar toch leek er geen vuiltje aan de lucht en dat was natuurlijk niet zo. Weet je dat ik eigenlijk blij was toen ik zaterdagavond de zege van Lokeren vernam? Het hele seizoen al blijkt dat wij blijkbaar die stok achter de deur nodig hebben. Als we onder druk kwamen, gaven we altijd thuis.”

“En dat is nu ook weer het geval geweest”, gaat Nardi verder. “Een mentale kwestie, schijnbaar hebben sommigen die extra motivatie toch nodig. Zelf was ik blij me nog eens te kunnen onderscheiden. Voor mij is het ook de allereerste keer dat ik een punt kon pakken in een derby. Met Nancy stond ik in de wedstrijden tegen Metz altijd in het verliezende kamp. Leuk is anders."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws