Hazard versus De Bruyne: Rode Duivels zorgen voor spannende topper!

Hazard versus De Bruyne: Rode Duivels zorgen voor spannende topper!

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 14:01zo 10-02-2019 om 14:01

We krijgen zondag nog eens een ouderwetse strijd tussen Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Man City versus Chelsea dus. Kunnen onze Rode Duivels daarin weer lekker overtuigen? Dan kan jij flink verdienen.

DUIVELSE SHOW! Hazard of De Bruyne zorgen voor assist in Engelse topper: 12 keer je inzet!

Bookmaker Ladbrokes heeft voor deze partij een enorm mooie promo klaar. Als De Bruyne of Hazard voor een assist kunnen zorgen, krijg jij maar liefst 12(!) keer je inzet terug. Is dat ook een realistisch scenario?

Zeer zeker, als we naar de cijfers kijken. Hazard is in zijn mogelijk laatste seizoen voor Chelsea ook meteen bezig aan een bijzonder goed seizoen. Hij zit al aan 15 doelpunten en 10 assists in 31 wedstrijden. Die 10 assists kwamen er ook in 24 PL-wedstrijden.

In de vorige wedstrijd tegen Man City was de kapitein van de Rode Duivels ook de grote uitblinker. Zijn Chelsea won met 0-2 en dat dankzij... 2 assists van Hazard.

De Bruyne-show?
Aan De Bruyne om zich nu te profileren bij Man City. Mede door blessureproblemen kon De Bruyne dat nog niet helemaal doen dit seizoen. In de Premier League heeft hij nog geen assist achter zijn naam staan, maar in de FA Cup was hij wél al een uitblinker voor Man City.

De Rode Duivel krijgt met mondjesmaat steeds meer speelminuten. Er bestaat dan ook geen twijfel over dat hij tegen Chelsea zal spelen. Het is nu aan De Bruyne om te schitteren én ons ook 12(!) keer onze inzet te geven.

DUIVELSE SHOW! Hazard of De Bruyne zorgen voor assist in Engelse topper: 12 keer je inzet!

Hoe speel je mee?
Open een rekening bij de bookmaker;
Zet minstens €10 op je rekening;
Zet in op de promotie en maak kans op 12 keer je inzet!

Poll

Wie zal winnen?

(58 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws