'Real Madrid stelt verlanglijstje samen met enkele verrassende namen'

'Real Madrid stelt verlanglijstje samen met enkele verrassende namen'

31-12-2018 07:16
6

Volgens het Spaanse AS heeft Real Madrid een spitsenprobleem en de Koninklijke heeft een verlanglijstje samengesteld met enkele verrassende namen.

Het Spaanse medium schrijft dat Real Madrid dit seizoen slechts 55 goals maakte in 27 wedstrijden. De laatste keer dat de Madrilenen minder doeltreffend waren, was in het seizoen 2006-2007. Vooral het vertrek van Cristiano Ronaldo laat zich voelen. De huidige clubtopscorers zijn Gareth Bale (11 goals) en Karim Benzema (10 goals).

AS somt daarom een lijst op met vijf spitsen die De Koninklijke in januari kan halen. Mauro Icardi. (Internazionale), Bas Dost (Sporting), Timo Werner (RB Leipzig), Krzysztof Piatek (Genoa) en Llorente (Tottenham Hotspur) zijn de namen die op het lijstje prijken. In het verleden werd Romelu Lukaku ook genoemd bij Real Madrid, maar die lijkt niet meer in beeld te zijn.

Hazard
Eden Hazard daarentegen zou nog wel altijd een doelwit zijn. De Koninklijke flirt al een tijdje met de Rode Duivel en vice versa. Chelsea wil zijn sterspeler echter niet zonder slag of stoot laten gaan. Hazard is dit seizoen in bloedvorm bij de Engelse topclub met tien doelpunten en negen assists in de Premier League.