Hazard weet het zelf ook niet meer helemaal: Ik wil een Chelsea-legende worden

Hazard weet het zelf ook niet meer helemaal: "Ik wil een Chelsea-legende worden"

27-12-2018 11:22
2

Eden Hazard bereikte woensdag een historische mijlpaal. De Rode Duivel maakte tegen Watford FC twee doelpunten, waardoor hij de magische grens van honderd goals overschrijdt. Daar is de dribbelkont van Chelsea FC bijzonder trots op.

Zijn eerste treffer betekende een jubileum, waarna Hazard er vanop de stip meteen zijn 101e bij duwde. Na afloop was onze landgenoot uiteraard uitgelaten. "Dat betekent erg veel voor mij ... Zeker omdat we er vandaag (woensdag, nvdr.) door wonnen. 101 goals voor deze geweldige club, dat zal ik nooit vergeten", verzekert Hazard bij The Sun.

De vraag is of daar nog veel doelpunten zullen bijkomen. Het gonst namelijk van de geruchten dat Hazard komende zomer naar Real Madrid zou verhuizen. Daar twijfelt de Rode Duivel nu blijkbaar zelf aan. "Ik wil meer goals maken en een legende als Frank Lampard, John Terry of Didier Drogba worden", verklapt hij. Sluit Hazard de deur naar de Koninklijke zo weer een beetje?

Hoe dan ook is Hazard bezig aan een geweldig seizoen. Onder Maurizio Sarri zijn zijn cijfers beter dan ooit. Halverwege de Premier League staat de Chelsea-ster op tien doelpunten en negen assists. Hazard was bij meer dan de helft van het totale aantal treffers van Chelsea (37) betrokken.