Topjaar van Danjuma eindigt met een geweldige sisser

Topjaar van Danjuma eindigt met een geweldige sisser

01-12-2018 07:00 Laatste update: 07:16
2

2018 was het jaar van Arnaut – Danjuma – Groeneveld. Helaas voor de speler van Club Brugge eindigt het in mineur. In december zal de winger niet meer op het veld staan.

Danjuma is al een tijdje op de sukkel. De Nederlander kampt met een breukje in de voet. Hij loopt al een tijd rond met een brace. Volgens Sportwereld is het verdict nu dat Danjuma dit kalenderjaar niet meer in actie zal komen.

De komende weken werkt Danjuma verder aan zijn revalidatie. Op de Belgische zal hij pas na de winterstop terug te zien zijn. Wanneer Club Brugge op 20 januari hervat, zal Danjuma er pas mogelijk terug bij zijn. Op 19 oktober speelde Danjuma zijn voorlopig laatste match voor Club Brugge.

Boerenjaar
In 2018 speelde Danjuma zich in de kijker in de Nederlandse Tweede Klasse. Hij versierde een toptransfer van N.E.C. naar Club Brugge. In ons land groeide hij al snel uit tot een seizoensrevelatie. Hij scoorde in de Jupiler Pro Leauge en in de Champions League. Ronald Koeman liet Danjuma ook debuteren bij Oranje. Tegen Duitsland kreeg hij zijn eerste minuten in het Nederlandse elftal. Tegen de Rode Duivels maakte hij zijn eerste treffer voor Oranje.