OFFICIEEL: Antwerp haalt ontslagen Anderlecht-tweetal en sportjournaliste in huis

OFFICIEEL: Antwerp haalt ontslagen Anderlecht-tweetal en sportjournaliste in huis

23-11-2018 17:48
6

Royal Antwerp FC heeft een drietal nieuwe medewerkers in huis gehaald. Het betreft kinesist Jochen De Coene en directiesecretaresse Katharine Viaene, die beide overkomen van Anderlecht en sportjournaliste Hilde Van Malderen.

De Coene werd enkele weken geleden na 9 jaar dienst opzij gezet door Marc Coucke en vond vervolgens snel onderdank op De Bousil. De topkinesist is al sinds 15 november in dienst, maar vrijdag volgde de bevestiging vanuit The Great Old. ''Hij komt enerzijds het bestaande team versterken en zal anderzijds een coördinerende rol op zich nemen omtrent alles wat betreft het medische en fysieke binnen de club, zowel A- en B-elftal als jeugd'', klinkt het.

Viane was liefst 23 jaar(!) lang de directiesecreterasse van Anderlecht. Zij werd als een vertrouweling van Herman Van Holsbeeck gezien en na zijn vertrek waren ook haar dagen op het Astridpark geteld. Viane zal per 1 december aan de slag gaan bij Antwerp. ''Zij zal het management ondersteunen op administratief en organisatorisch vlak'', geeft haar nieuwe werkgever mee.

Tot slot is sportjournaliste Hilde Van Malderen aangesteld als hoofd van public relations en media. ''Met deze aanwervingen werken wij verder aan de professionalisering en groei van de club'', besluit Antwerp. Van Malderen zal op 7 januari aan haar job beginnen.