Standard geeft voorsprong weg en loopt nog enorme kater op

Standard geeft voorsprong weg en loopt nog enorme kater op

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 20:40do 08-11-2018 om 20:40

Standard heeft net niet kunnen winnen op het veld van het Russische Krasnodar. Lange tijd stond het op 0-1, maar in het laatste kwartier maakten de Russen nog twee goals.

Standard won vorige speeldag al met 2-1 van de Russen, maar wel na een aartsmoeilijke partij. De Russen begonnen opnieuw sterk, maar zonder grote kansen. Voor Standard was het snel raak. Na amper twintig minuten kon Mehdi Carcela al scoren. Hij pakte uit met een lekkere volley. Standard kreeg nog kansen via Vanheusden en Lestienne, maar een tweede goal kwam er niet. Net voor rust stond Ochoa pal op een poging van Wanderson.

Na rust werd Standard opgeschrikt, want Claesson kreeg een enorme kans. De Zweed trapte zowaar over de bal. Standard ontsnapte, en deed dat even later nog eens toen Ochoa een kans van Ari uit doel hield. Krasnodar leek thuis te gaan verliezen, tot Wanderson perfect Suleymanov bediende. Hij twijfelde niet en werkte af. Een slotoffensief kwam eraan en had snel effect. Wanderson maakte de winning goal en legde de 2-1 eindscore vast.

Krasnodar en Sevilla leiden nu de groep met negen punten, Standard heeft er zes. Akhisarspor is al uitgeschakeld met nul punten.

Plaats een reactie

Freddyploiks +15301
donderdag 8 november 2018 om 20:56
Ons Belgisch voetbal is de laatste 5 jaar zo fel verzwakt dat ik de toekomst heel somber inzie. En daar veranderen een paar zeges niets aan... We zakken verder en verder weg en zullen ons daar moeten bij neerleggen.
Vind ik leuk
Lunam +1990
donderdag 8 november 2018 om 21:09
Kan je ook al uitmaken in onze competitie als je ziet hoe Standard, Anderlecht, Gent van de G5 problemen hebben met degradatiekandidaten, enkel Club en Genk op niveau. Dus jammer voor onze coëfficiënt maar objectief gezien terecht.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws