Leko krijgt goed én slecht nieuws te horen vanuit de Brugse ziekenboeg

  Leko krijgt goed én slecht nieuws te horen vanuit de Brugse ziekenboeg

  donderdag 8 november 2018 om 09:00

  Club Brugge zag tegen AS Monaco Krépin Diatta al na enkele minuten uitvallen. De jonge flankspeler greep naar de bil. Het onderzoek moet nog volgen, maar nu al is duidelijk dat hij wekenlang aan de kant staat.

  Het Nieuwsblad meldt namelijk dat de Senegalees wellicht een verrekking of scheur aan de hamstrings heeft opgelopen. Club houdt nu al rekening met een afwezigheid van minstens enkele weken. Over de exacte termijn is het wachten op een scan.

  Daarnaast is er ook goed nieuws vanuit de ziekenboeg. Zo staat Arnaut Danjuma dichtbij een terugkeer. De Nederlandse winger is al een tweetal weken buitenstrijd door een enkelblessure. Zijn herstel verloopt voorspoedig, waardoor hij mogelijk dit weekend al wedstrijdfit is.

  Verder is het afwachten of Siebe Schrijvers fit raakt voor de verplaatsing naar Sporting Charleroi. De aanvaller liet de Champions League-wedstrijd in Monaco aan zich voorbijgaan door last aan de heup. Op de laatste training moet blijken of hij voldoende fit wordt bevonden om te spelen.

  Plaats een reactie

  ROBSON +2961
  donderdag 8 november 2018 om 09:17
  Spijtig want diatta ging stilletjes aan ontploffen. Zag hem een keer op training en ging er wel stevig in en was bij alle vormen bij de betere. Is ook wel snel. Zal moeten body kweken maar heeft het zeker om bij club te slagen. Hopelijk na de scan beter nieuws. Nu ja met danjuma terug fit hoeft het geen probleem te zijn.
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 10:57
  Moeten we ons ( niet alleen bij Club hè ) vragen beginnen te stellen bij die opeenvolging van blessures ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws