Letica al vergeleken met Anderlecht-flop: ''Dat was er ook naast''

Letica al vergeleken met Anderlecht-flop: ''Dat was er ook naast''

30-10-2018 10:30
2

Club Brugge zit in een moeilijke fase en doelman Karlo Letica is daar het beste symbool van. Letica staat onder druk en ontbreekt vanwege een blessure in de selectie voor het competitieduel met KV Oostende. Inmiddels wordt er getwijfeld of hij wel gaat slagen. 

Mocht het definitief fout lopen met Letica, dan ontstaat er een opnieuw een keeperscrisis bij Blauw-Zwart. Volgens analist Geert De Vlieger wist Club dat het een risico nam met het aantrekken van de 21-jarige Kroaat. Een Stanciu-scenario sluit hij deshalve niet uit. ''Anderlecht gaf 10 miljoen euro voor Stanciu, dat was er ook naast. Club gaf 3,5 miljoen uit voor Letica, ongetwijfeld ook met de gedachte om hem voor veel meer geld te kunnen doorverkopen. Hoe gaan ze nu om met dat verhaal?'', vraagt hij zich af in Het Nieuwsblad.

De Vlieger schrijft Letica vooralsnog niet af. ''Was hij nu 26 jaar geweest en had hij al 150 matchen achter de rug, ja… Maar om hem nu al af te schrijven? Neen, ik denk dat hij na enkele dagen rust ­komend weekend zijn plaats ­terugkrijgt'', besluit de ex-Rode Duivel.

Lees ook: 'Letica is geen nieuwe Kalinic': ''Hij is teveel met zichzelf bezig''