'Chelsea-uitblinker moet Real uit het slop trekken: bod van negentig miljoen euro'

'Chelsea-uitblinker moet Real uit het slop trekken: bod van negentig miljoen euro'

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 10:00zo 21-10-2018 om 10:00

Het is crisis bij Real Madrid en dus gonst het onmiddellijk van de transfergeruchten rond de club. Na de 1-2 nederlaag tegen Levante wil de Champions League-winnaar de buidel trekken voor N’Golo Kanté, meldt althans The Sun.

Chelsea probeert uit alle macht het medio 2021 aflopende contract van Kanté op te waarderen en te verlengen, maar de interesse van Real Madrid dreigt roet in het eten te gooien. De Spaanse grootmacht ziet in de 27-jarige Fransman de aangewezen persoon om de club uit het slop te trekken. The Blues kunnen zelfs een bod van negentig miljoen euro verwachten.

De veelgeprezen middenvelder zag het eerder niet zitten om Chelsea te verruilen voor Paris Saint-Germain of Juventus, maar Real Madrid is andere koek. Hij staat open voor een aanbieding van de Koninklijke, laten bronnen rond de speler weten aan The Sun. Overigens is Real ook nog altijd geïnteresseerd in Eden Hazard, maar onze landgenoot wil niet halverwege het seizoen vertrekken.

The Daily Express meent ondertussen dat Real wil profiteren van de vruchteloze onderhandelingen tussen Raheem Sterling en Manchester City die al maanden duren. De Madrilenen willen een bod uitbrengen van 130 miljoen euro op de aanvaller, schrijft de boulevardkrant.

Plaats een reactie

dethklok28 +5390
zondag 21 oktober 2018 om 10:27
Als ik Real Madrid was zou ik toch paar ander dingetjes doen.
Eerst en vooral geloof ik niet dat ze kante kunnen weghalen halverwege het seizoen en al zeker niet voor 90. Chelsea gaat in januari nog niet uitgeschakeld zijn voor de prijzen dus die gaan ze niet laten gaan.
Kovacic laten gaan was ook zo geen goed idee. Weet niet of er clausule is dat je die sneller kan terugroepen.
Milenkovic savic zal volgens mij ook gemakkelijker te halen zijn. Omdat die nog steeds in Lazio zit. Da zou mss in winter kunnen. Voor de rest wat je zou kunnen gebruiken gaat in de winter moeilijk lukken.
Persoonlijk had ik modric laten vertrekken toen hij het vroeg. Ik had kovacic gehouden en de ploeg beginnen bouwen rond Asensio en Isco. Zou mij klaar beginnen maken voor een leven na Kroos en Benzema. Dat had ik in de zomer gedaan.
En Sterling? Zeer goede speler maar niks voor real lijkt mij. Zijn afwerking laat serieus de wensen over bij momenten. Sane lijkt mij betere keuze dan. Al zou ik voor geen van beiden. Het is geen geheim dat ze neymar of Mbappe willen, mss zelfs hazard. Dan ga je niet voor sterling of sane in de winter.
Trouwens man city wil gooi doen naar alle prijzen. Dan gaan ze sterling niet wegdoen.
Mss eens in man United gaan kijken. Daar gaan ze mss in januari niet veel meer hebben om voor te spelen en daar zitten ook paar nuttige spelers voor Madrid.
Vind ik leuk
Riddlin +2598
zondag 21 oktober 2018 om 11:19
Geloof er vrij weinig van tenzij ze Casimero gaan verkopen.

Als je scorende spelers nodig hebt zou ik geen speler kopen die 15 kansen nodig heeft voor 1 goal.
Vind ik leuk
dethklok28 +5390
zondag 21 oktober 2018 om 11:44
Klopt en als er op dat middenveld nu 1 is die ze moeten houden dan is het casemiro wel.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws