'Chelsea-uitblinker moet Real uit het slop trekken: bod van negentig miljoen euro'

'Chelsea-uitblinker moet Real uit het slop trekken: bod van negentig miljoen euro'

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 10:00zo 21-10-2018 om 10:00

Het is crisis bij Real Madrid en dus gonst het onmiddellijk van de transfergeruchten rond de club. Na de 1-2 nederlaag tegen Levante wil de Champions League-winnaar de buidel trekken voor N’Golo Kanté, meldt althans The Sun.

Chelsea probeert uit alle macht het medio 2021 aflopende contract van Kanté op te waarderen en te verlengen, maar de interesse van Real Madrid dreigt roet in het eten te gooien. De Spaanse grootmacht ziet in de 27-jarige Fransman de aangewezen persoon om de club uit het slop te trekken. The Blues kunnen zelfs een bod van negentig miljoen euro verwachten.

De veelgeprezen middenvelder zag het eerder niet zitten om Chelsea te verruilen voor Paris Saint-Germain of Juventus, maar Real Madrid is andere koek. Hij staat open voor een aanbieding van de Koninklijke, laten bronnen rond de speler weten aan The Sun. Overigens is Real ook nog altijd geïnteresseerd in Eden Hazard, maar onze landgenoot wil niet halverwege het seizoen vertrekken.

The Daily Express meent ondertussen dat Real wil profiteren van de vruchteloze onderhandelingen tussen Raheem Sterling en Manchester City die al maanden duren. De Madrilenen willen een bod uitbrengen van 130 miljoen euro op de aanvaller, schrijft de boulevardkrant.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws