Van Wijk doet boekje open over Bayat: Hij me lijfelijk bedreigd

Van Wijk doet boekje open over Bayat: "Hij me lijfelijk bedreigd"

19-10-2018 23:16
2

In het dossier Propere Handen is Mogi Bayat een van de meest besproken personen. Vrijdagavond deed ook Dennis van Wijk een boekje open over de makelaar. 

Bij Play Sports vertelde de Nederlander dat Bayat hem fysiek heeft bedreigd. Bij Bergen in 2011 leerde Van Wijk Bayat kennen. "In 2011 zag ik Bayat zijn entree maken bij de club. Ondanks goede resultaten, halve finales in de beker en de top 6 in november, heb ik de club toch moeten verlaten. Waarop ik naar Charleroi trok."

Van Wijk was toen uit op een revanche, maar dat vond Bayat volgens de trainer maar niks. "Na mijn ontslag bij Bergen heb ik Bayat gezegd dat ik ervoor zou zorgen dat de andere club zou promoveren, uit venijnigheid. En we zijn ook kampioen geworden."

Kapotmaken
"Hij kon niet verkroppen dat ik zijn oom Abbas (de toenmalige voorzitter van Charleroi, ncdr) naar de hoogste klasse had geleid. Toen heeft Bayat me lijfelijk bedreigd. Hij zou me kapotmaken en si en la. Hij zou mijn carrière dwarsbomen."

Volgens Van Wijk maakt de makelaar weinig indruk op hem. "Ik heb hem gezegd dat ik niet onder de indruk was, maar ik kan best begrijpen dat anderen die intimidaties niet de baas kunnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie