Barça nog niet in de markt voor Neymar: 'Hij wilde weg, terugkeer nooit besproken'

Barça nog niet in de markt voor Neymar: 'Hij wilde weg, terugkeer nooit besproken'

Gepubliceerd: vrijdag 19 oktober 2018 om 18:02vr 19-10-2018 om 18:02

FC Barcelona heeft een mogelijke terugkeer van Neymar nog niet besproken. Dat claimt vice-voorzitter Jordi Cardoner, die geen groot voorstander van de mogelijke komst van de Braziliaanse ster lijkt te zijn.

Cardoner reageert op de stroom aan mediaberichten. Neymar zou het niet naar zijn zin hebben in Parijs en graag weer voor Barcelona willen spelen. "Maar het was Neymar die vorig jaar weg wilde", doelt Cardoner tegenover Cadena SER op de megatransfer van 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. "Daarna is er nooit meer binnen de clubleiding over een terugkeer gesproken."

"Het zou anders zijn als wij geen vertrouwen in hem hadden gehad en hem terug wilden halen", vervolgt Cardoner over de 26-jarige aanvaller. "Hoe dan ook, als we hem terug wilden halen zou dat besproken zijn binnen het bestuur, maar niemand heeft er een woord over gezegd."

Zowel Diario Sport als Marca meldde donderdag dat Neymar een exit-clausule heeft bij PSG. Barça en Real Madrid zouden beiden geïnteresseerd zijn in een transfer.

Plaats een reactie

Vlad +4223
vrijdag 19 oktober 2018 om 22:34
Weer makelaars die aan het werk zijn die de prijs proberen op te drijven mocht Real hem willen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws