Supporters van Mechelen blijven achter hun club staan: De fans zijn vooral bang

Supporters van Mechelen blijven achter hun club staan: "De fans zijn vooral bang"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 16:33vr 12-10-2018 om 16:33

KV Mechelen zit in vieze papieren. Twee bestuurders van de club zijn aangehouden voor hun aandeel in het schandaal omtrent matchfixing. Volgens Gert Van Dyck, die de supporters vertegenwoordigt in de raad van bestuur van Malinwa, blijven de fans achter hun club staan.

"De fans zijn vooral bang dat er straffen gaan uitgesproken worden over de club, voor de daden van individuen", vertelde Van Dyck volgens Het Nieuwsblad. "Er is duidelijk gemaakt dat als er sprake is van strafbare feiten, deze gepleegd werden door een aantal individuen binnen het bestuur. Maar dat moet eerst nog onderzocht worden. Tot dan is het vooral afwachten tot er meer informatie is."

"De supporters zijn boos en ontgoocheld, maar blijven vooral achter hun club staan. Dit is een zware periode, maar we hebben al veel moeilijke momenten meegemaakt. Er wordt vooral gevreesd dat de club zal gestraft worden voor de daden van mensen die op eigen initiatief handelden", besloot Van Dyck.

Plaats een reactie

camargue +5232
vrijdag 12 oktober 2018 om 16:45
Nogal normaal dat de supporters achter hun club blijven staan! Al hetgeen er gebeurt is of zou zijn is van hogerhand geregeld. Het zijn enkele en alleen die personen zelf dat ze lang moeten opsluiten! Alleen is het voor hen weeral zeer bang afwachten wat het resultaat gaat zijn.
Vind ik leuk
Fcb for ever +3768
vrijdag 12 oktober 2018 om 17:21
Respect voor de supporters van de kakkers
Vind ik leuk
Vancamp +223
vrijdag 12 oktober 2018 om 18:38
respekt?medelijden ja
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws