Heeft Coucke vertrouwen in Vanhaezebrouck? Zijn Tweet doet vermoeden van niet

Heeft Coucke vertrouwen in Vanhaezebrouck? "Zijn Tweet doet vermoeden van niet"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 09:35wo 19-09-2018 om 09:35

Marc Coucke is doorgaans zeer kritisch op Twitter. Zo vindt de Anderlecht-voorzitter dat er te weinig voetballend vermogen is. Clubwatcher Stephan Keygnaert geeft hem lik op stuk.

De kritische blik van Coucke op de sociale media legt de druk bij Hein Vanhaezebrouck extra hoog. Toch vindt de journalist van Het Laatste Nieuws niet dat de schuld van de huidige prestaties bij de Anderlecht-coach ligt.

"Coucke en Devroe gaven hun trainer geen alternatief voor de twee spitsen Santini en Dimata, geen speler met een actie, noch een speler met het Anderlecht-DNA, noch iemand die tussen de lijnen kan lopen, genre Pozuelo, Vanaken, Carcela ...," klinkt het streng.

Druk voor Vanhaezebrouck
Coucke vroeg geduld. Keygnaert hoopt dat hij dat ook heeft met zijn trainer. "Als je Vanhaezebrouck in het huwelijksbootje laat stappen met een volledig nieuwe ploeg, ga dan niet al in september in cijfertjes denken, maar veeleer in weken en maanden... - zijn aanpak is fysiek, tactisch en tijdrovend."

De vraag is dan: zal de Anderlecht-preses veel geduld hebben met Vanhaezebrouck? "De publieke kritiek van Coucke in zijn tweet na de nederlaag in Racing Genk doet (eens te meer) vermoeden van niet", vreest Keygnaert.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws