Update: 'Preud'homme wil Bruggeling dolgraag naar Sclessin halen'

Update: 'Preud'homme wil Bruggeling dolgraag naar Sclessin halen'

03-08-2018 09:00
16

Lior Refaelov wordt inmiddels al een tijdje gelinkt aan Standard. Tot een transfer kwam het nog niet. Ook Michel Preud'homme wil nog niets verklappen.

Volgens Israëlische media en Het Laatste Nieuws wil Preud'homme graag opnieuw samenwerken met de aanvallende middenvelder. De positieve ingestelheid en de ervaring van Refaelov moeten een meerwaarde vormen in Luik. Ook Refaelov zou denken aan een vertrek bij Blauw-Zwart. Of dat naar Standard is, wil Preud'homme niet prijsgeven.

Op de persconferentie van donderdag kreeg Preud'homme namelijk heel wat vragen over Refaelov. De coach van Standard hield zich op de vlakte. "Als wij een speler halen, zal dat gecommuniceerd worden op de clubwebsite", citeert Het Nieuwsblad de trainer. "Dat dat geen ontkenning is? Het is ook geen bevestiging", counterde hij.

Update 03/08: Preud’homme wil de komst van Refaelov nog niet toegeven, maar het heeft er volgens La Capitale alle schijn van dat de Israëliër naar Standard trekt. De Standard-coach is nog steeds een grote fan van de kwaliteiten van Refaelov.