Henry schept duidelijkheid over toekomst na misleidende berichten

Henry schept duidelijkheid over toekomst na "misleidende berichten"

02-08-2018 16:02

Er wordt nog steeds druk gespeculeerd over de toekomst van Thierry Henry. De Fransman verlengde zijn contract bij de KBVB niet en wordt genoemd bij verschillende clubs. Duidelijkheid is er echter nog niet.

Henry werd de voorbije weken gelinkt aan onder andere Aston Villa en de nationale ploeg van Egypte. Die kozen echter voor andere namen. 'Sinds ik mijn afscheid als voetbalanalist bij Sky Sports heb aangekondigd om me volledig op mijn trainerscarrière te focussen, ben ik meermaals gelinkt met posities in binnen- en buitenland', schrijft Henry op Twitter.

'In tegenstelling tot de misleidende berichtgeving hierover, hebben mijn adviseurs en ik tot nu toe nog geen onderhandelingen gevoerd met clubs en federaties. Ik wil geduldig te werk gaan en zal mijn beslissing op het gepaste moment nemen', aldus de Fransman.

De KBVB lijkt alvast op zoek te moeten gaan naar nieuwe assistenten voor bondscoach Roberto Martinez. Eerder raakte al bekend dat T2 Graeme Jones vertrokken is. Hij gaat aan de slag bij West Bromwich Albion.