Bölöni is verre van tevreden aan de vooravond van seizoenstart: ''Dat stoort me''

Bölöni is verre van tevreden aan de vooravond van seizoenstart: ''Dat stoort me''

28-07-2018 09:25
1

De competitie werd vrijdagavond op gang getrapt door Standard Luik en KAA Gent (3-2). Royal Antwerp FC moet nog wachten tot zondag om aan de bak te mogen. Voor Antwerp staat direct de lastige verplaatsing naar Charleroi op het menu. Het feit dat de selectie nog niet op peil is, maakt het er niet gemakkelijker op.

Coach Lazslo Bölöni uit zijn ontevredenheid in Het Laatste Nieuws. "Ik ben een beetje op mijn hoede in de zin dat ik onze spelersgroep nog niet als compleet beschouw. We hebben nog nood aan kwaliteit en dat stoort me. Ik zou graag al vanaf de eerste trainingsdag over alle spelers beschikken, maar ik moet leren begrijpen dat dat niet evident is en tegenwoordig quasi onmogelijk'', probeert hij zich in te houden.

De Roemeense oefenmeester wil in elke linie nog versterking. Omdat zijn groep nog niet het gewenste niveau heeft, is Bölöni nog voorzicht met het uitspreken van hoge ambities. "Ik wil elk jaar kampioen worden, maar niet alle eisen zijn ook verantwoord. Ik wil ook Europees voetbal, maar je moet jezelf de vraag stellen of we capabel zijn om dat te halen. Ik ben heel veeleisend, maar ik hou mijn voeten op de grond."