'RSC Anderlecht wilde Standard aftroeven, Vanhaezebrouck was geen voorstander'

'RSC Anderlecht wilde Standard aftroeven, Vanhaezebrouck was geen voorstander'

24-07-2018 07:00
7

Maxime Lestienne keert na enkele buitenlandse omzwervingen terug naar de Jupiler Pro League. De linkspoot gaat aan de slag bij Standard, waar hij herenigd wordt met Michel Preud'homme. Het scheelde echter niet veel, of hij speelde voor een andere Belgische topclub.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat RSC Anderlecht op het punt stond om Lestienne in te lijven. De Brusselaars hadden daar zelfs een pak geld voor over. De flankaanvaller kreeg een voorstel waarbij hij jaarlijks één miljoen euro kon verdienen, plus nog eens één miljoen tekengeld.

Lestienne hoopte echter dat er nog een grote buitenlandse club op de proppen zou komen, maar dat gebeurde niet. Het was echter vooral Luc Devroe die de oude bekende graag naar het Astridpark had gehaald. Hein Vanhaezebrouck was dan weer geen voorstander geweest van zijn komst.

Als alternatief haalde paars-wit dat andere woelwater, Zakaria Bakkali, in huis. Lestienne gaat zijn geluk nu beproeven bij Standard, waar hij het vertrek van Junior Edmilson moet opvangen.