'PSV zet in op komst middenvelder en wil ruim 70 miljoen euro voor duo hebben'

'PSV zet in op komst middenvelder en wil ruim 70 miljoen euro voor duo hebben'

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 07:20za 21-07-2018 om 07:20

PSV gaat er alles aan doen om Hirving Lozano nog een jaar in Eindhoven te houden, maar áls hij verkocht wordt, dan alleen tegen de absolute hoofdprijs. Die bedraagt meer dan vijftig miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat zaterdag. PSV geeft prioriteit aan een langer verblijf van Lozano, die op het WK in Rusland namens Mexico zijn visitekaartje af wist te geven. Mocht er een club zijn die zich in Eindhoven voor de aanvaller wil melden, dan moet er dus een behoorlijk miljoenenbedrag op tafel gelegd worden. Lozano heeft volgens het Eindhovens Dagblad in ieder geval wel oren naar een langer verblijf bij de Nederlandse kampioen.

PSV vindt het ook belangrijk om Steven Bergwijn komend seizoen binnenboord te houden. Om de nek van de buitenspeler hangt een prijskaartje van meer dan twintig miljoen euro, aldus het ED. Bergwijn staat in de belangstelling van buitenlandse clubs, al is het niet duidelijk om welke clubs het gaat. Ook Bergwijn ziet een langer verblijf bij PSV zitten.

Naast het behouden van Lozano zet PSV ook in op de komst van een extra middenvelder. Welke speler er op de radar staat, is niet bekend. PSV hoopte Marco van Ginkel nog een jaar van Chelsea te kunnen huren, maar de middenvelder raakte geblesseerd en staat door een operatie aan zijn knie maar liefst acht maanden lang aan de kant.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws