Courtois is gewaarschuwd: Keylor Navas komt met duidelijke boodschap

Courtois is gewaarschuwd: Keylor Navas komt met duidelijke boodschap

20-07-2018 21:02
3

Thibaut Courtois staat naar verluidt dicht bij een overgang naar Real Madrid. De Rode Duivel flirt al enkele weken met de Spaanse grootmacht en het ziet er naar uit dat de Koninklijke eindelijk in actie zal schieten. Voor een bedrag van 35 miljoen euro kan Courtois de overstap maken. Al is niet iedereen daar even blij mee.

Zo stond Keylor Navas de afgelopen jaren als vaste nummer één onder de lat bij Real Madrid en de Costa Ricaanse doelman lijkt die positie niet zomaar op te geven. Met een post op Instagram toont de goalie al zijn verwezenlijkingen bij Los Blancos. Nu de geruchten rond een transfer van Courtois naar Real Madrid hardnekkiger worden lijkt het wel of de Costa Ricaan een duidelijke boodschap veil heeft voor de Rode Duivel.

De timing van de opvallende Instagrampost is alvast opmerkelijk. Volgens Metro.uk heeft Courtois al persoonlijk een akkoord bereikt met Real Madrid en moet de Champions League-winnaar enkel nog Chelsea overtuigen. Het ziet er dus naar uit dat Keylor Navas binnenkort toch fikse concurrentie gaat krijgen, maar de Costa Ricaan wil zijn plek onder de lat niet zonder slag of stoot afgeven.

 

#HalaMadrid

Een bericht gedeeld door Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1) op